06 21810 387

INDIVIDUELE COACHING

In onze coachsessies staat naar praten, ervaren en beleven centraal. Dit zorgt voor actieve, levendige èn impactvolle bijeenkomsten. Wij werken o.a. met voice dialogue en gedragdrama tijdens onze sessies, waarmee je snel zicht krijgt op dat wat blokkeert. Lees hier meer over voice dialogue.

Onze coaches zijn allemaal geaccrediteerde professionals èn zijn allemaal zelf verbonden als opleider aan een gerenommeerde coachingsopleiding. Je brengt bij de coaching zelf situaties of onderwerpen in waar de coach goed op doorvraagt. Hij of zij laat je zelf nadenken over blokkades en mogelijke oplossingen. Tijdens de coaching reflecteer je op je eigen gedrag en onderliggende patronen met de bedoeling daar een verandering in te creëren. En oefenen we tijdens de sessie als dat nodig is.

VOORBEELDEN

  • Hoe kan ik beter omgaan met werkdruk en stress?
  • Wat wordt mijn volgende loopbaanstap
  • Hoe vind ik een gezondere “work-life balance”?
  • Hoe kan ik beter overtuigen en effectiever beïnvloeden?
  • Hoe kan ik assertiever optreden en communiceren?
  • Er sluimert iets dat spanning geeft. En ik krijg er de vinger niet op wat het is.
  • Hoe zorg ik voor een beter functionerend team waar ik leiding aan geef?

WERKWIJZE

De coaching start altijd met een intake waarin je kennismaakt met de begeleider en samen bepaalt welke doelen je wilt bereiken met de coaching. Een coachingstraject duurt gemiddeld genomen tussen de 3 à 5 sessies die je ofwel face-to-face, soms wandelend of via een online sessie voert. Tijdens de sessies breng je zelf onderwerpen in en blik je samen terug op de periode vanaf de laatste coachsessie.

Wij coachen in de regio Nijmegen/Arnhem/Den Bosch en Hilversum. Neem contact met ons op om je coachvraag aan ons voor te leggen.

ONZE COACHES

Drs. Lars Ratering

Flexibel en diepgaand. Brengt teams verder. Combineert een drive voor persoonlijke groei met een scherp zakelijk inzicht. Sluit makkelijk aan, van hoog tot laag. Zorgt voor enthousiasme en zet aan tot nadenken.

Opleidingen: Radboud Universiteit Bedrijfskunde, Academie voor Coaching (coachingsopleiding), Speels trainen en coachen (Voice Dialogue, Psychodrama), IEP (NLP voor trainers), Transactionele Analyse, mindfulness en groepsdynamisch werk.

Lees hier meer over Lars. 

Drs. Remi van der Elzen

Dynamische veranderaar. Zet mensen graag in hun kracht. Communicator pur sang, scherpe trainer en coach. Confronteert liefdevol, met humor en feilloos.

Opleidingen: Doctoraal Wijsbegeerte (ethiek en veranderkunde). Docentenopleiding UVA. Opleiding trainer veranderprocessen (School voor Coaching). Leadership in Changeprocesses (Communication in Bussiness dep. NY). Gecertificeerd Groepsdynamisch begeleider. Voice Dialogue Facilitator. Gecertificeerd DISC trainer

TEAMCOACHING

Als je goed samenwerkt dan ontstaat plezier en energie. Daar is 1 plus 1 niet 2, maar 3. Toch kan het zijn dat het niet stroomt binnen een team, dat de samenwerking blokkeert en de communicatie niet soepel verloopt. Verwachtingen, belangen, waarden en normen sluiten niet of onvoldoende op elkaar aan. In zo’n situatie is teamcoaching een goede manier om zaken bespreekbaar te maken en blokkades op te heffen. Om talenten en kwaliteiten weer beter te benutten en te versterken. Onze teamcoaches zijn ervaren, geaccrediteerde professionals die tevens opleidingen verzorgen op het gebied van teamcoaching bij gerenommeerde opleidingsinstituten.

VOORBEELDEN

– Het verhelderen van de besluitvorming
– De feedbackcultuur versterken
– Duidelijk krijgen wat de visie en missie is van het team met het bijbehorende gedrag
– Conflicten sneller en beter bespreekbaar te maken
– Het in kaart brengen van de individuele talenten en het optimaal benutten van elkaars kwaliteiten.

WERKWIJZE

De teamcoaching start altijd met een intake met de opdrachtgever. Op basis daarvan volgt een voorstel over het aan sessies en de soort interventies die nodig zijn.