06 21810 387

ONS AANBOD 

Individuele Coaching

Onze aanpak is speels en ervaringsgericht waardoor de sessies levendig, avontuurlijk en actief zijn. Het doel is (natuurlijk) verandering van jouw gedrag. Of, beter gezegd, verandering van de wijze waarop je bepaalde zaken  benaderd en aanpakt.

We bekijken daarbij hoe je tegen je werk(leven) aankijkt. En onderzoeken we de achtergronden van je gedrag: je overtuigingen, drijfveren, wensen, idealen. En hoe je daarin effectiever kunt opereren. Lees hier verder over onze aanpak en onze coaches en waar je die kunt ontmoeten.

Teamontwikkeling

‘Van Goed, naar Beter naar Best’

Als team goed kunnen samenwerken is erg belangrijk en tegelijkertijd is het een van de moeilijkste uitdagingen voor een team.

In eerste instantie (bij de start van de samenwerking) is een team een aantal voor elkaar vreemde mensen. Die verschillen van elkaar wat ze kunnen, wat ze willen en waar ze goed in zijn. En deder met schaduwkanten en frustraties als het gaat om samenwerking. En dan….wordt dat eam geconfronteerd met een reorganisatie. Er moet afscheid genomen worden van ‘wat was en verlangt iets ‘nieuws’.’Lees hier meer over onze aanpak.

 

Training Feedback geven (online)

‘Effectief beïnvloeden’

Wil je constructieve feedback kunnen geven in de online en offline-wereld? Als leidinggevende of medewerker in een (thuiswerkend) team jezelf en je collega’s kunnen versterken? Wil je die ene lastige boodschap goed overbrengen? En daardoor meer invloed krijgen en meer effect bereiken?

Masterclass Voice Dialogue

‘Belevingsgericht coachen’

Ben je ook op zoek naar een effectieve coachmethodiek waar beleving centraal staat? Waar je snel het onbewuste aanraakt bij je coachees? En een blijvend effect bereikt bij je coachees? En dan ook nog een betaalbare training die verzorgd wordt door experts?

Dan is deze  3-daagse Masterclass training iets voor jou!