06 21810 387

01

AvroTros & KRO-NCRV

Van ‘Wie is de Mol’ tot ‘Hij is een Zij’ en ‘Boer zoekt vrouw’ en nog meer programma’s . Bureau TIB is thuis in de media. Van publieke omroep maar ook ‘de commerciëlen’ coachen en trainen we redacteuren en presentatoren. Laten individuen en teams beter presteren. Altijd maatwerk.

 

02

Heineken

De Heineken Commerciedagen zijn een begrip. De top van het bedrijf komt samen en nemen elkaar mee in actuele ontwikkelingen.

En elk jaar geeft Remi van der Elzen de high potentials een presentatiecoaching.

Doel: zo authentiek & effectief mogelijk een topprestatie neerzetten. Lukt elk jaar.

03

PostNL

Storytelling, ambassadeur 3 daagse. Pizza’s door de brievenbus? Binnenkort ! PostNL zit in het hart van de samenleving. Een bedrijf met een geweldige geschiedenis en toekomst. Bureau TIB geeft er 3 daagse Masterclasses Storytelling.

04

Sociale verzekeringsbank

De SVB is een organisatie die in het brandpunt van de publieke en politieke opinie opereert. Wat deed TIB?

  • Sessies met de Raad van Bestuur en de Directie
  • Het leiden van managementdagen van 500 man
  • Communicatietrainingen voor management en diverse afdelingen

05

Ticketmaster

De belangrijkste speler op het gebied van ticketing voor concerten en evenementen in Nederland. Bureau TIB ondersteunt Ticketmaster in het ontwikkelen van visie en missie, bedenkt en organiseert MT dagen, teamsessies en individuele coachingtrajecten

06

ARTIS

Zowel de directie en MT als de dierverzorgers mogen wij ondersteunen met onze communicatie trainingen en coachingsgesprekken. Gaat altijd over nóg beter samenwerken in een dynamische omgeving en je boodschap helder overbrengen.

07

Ziekenhuis Rijnstate Arnhem

Ziekenhuis Rijstate in Arnhem is de grootste werkgever in de regio. We trainen medewerkers in het voeren van resultaatgerichte coachinggesprekken. Stevig op de inhoud en altijd effectief in de vorm.

09

FMF

De wereld van financiële dienstverleners is behoorlijk stressvol. Van dealen met kwartaalcijfers en tegenvallende beursberichten tot en met het ‘gedoe’ rondom een hypotheek.

Stress is er altijd, maar hoe ga je er mee om? Lars Ratering is TIB’s vitaliteitsexpert en al jaren werkzaam als trainer in bedrijfsleven om ontspanning vanzelfsprekend te laten zijn.

08

Plastic Soup

Bureau TIB wil graag vooraan staan als het om duurzaamheid gaat. Wij zetten ons naast ons reguliere trainingswerk in voor medewerkers van Plastic Soup Foundation en nemen ze mee te nemen in onze visie op ‘samen sterk’ worden.

Hoe ? Door training en coaching die ook een ‘boost’ zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

10

ABN Amro

‘We willen scherp en inspirerend zijn voor de klanten en voor elkaar’. In de outside -in sessies van ABN Amro delen experts en visionairs hun ervaring .

Remi van der Elzen is een van de beste professionele Storytellers in het vak. Thema: waarom iedereen kan overtuigen met een verhaal.