06 21810 387

Trainingen

Masterclass Leidinggeven op afstand (online)

Wil je bij blijven als leidinggevende in de online wereld? Als leidinggevende een thuiswerkend team aansturen is uitdagend en soms gewoon lastig. Het heeft voor- en nadelen maar 1 ding is zeker: het gaat nog even blijven. Hoe houd je iedereen aan boord en betrokken? Wie heeft aansturing nodig en hoe hou je de motivatie vast?

Online leermodule Stress en Werkdruk

‘Meer energie en meer balans’

Ervaar je regelmatig stress ? Ligt jouw lat erg hoog ? Wil je leren om beter je grenzen aan te geven op die momenten dat er veel van je  verwacht wordt? Wil je met meer energie en focus in je (werk)leven staan? Wij hebben voor jou een online leermodule klaar staan waarbij je live gecoacht wordt. 

Training Feedback geven (online)

‘Effectief beïnvloeden’

Wil je constructieve feedback kunnen geven in de online en offline-wereld? Als leidinggevende of medewerker in een (thuiswerkend) team jezelf en je collega’s kunnen versterken? Wil je die ene lastige boodschap goed overbrengen? En daardoor meer invloed krijgen en meer effect bereiken?

Masterclass Voice Dialogue

‘Belevingsgericht coachen’

Ben je ook op zoek naar een effectieve coachmethodiek waar beleving centraal staat? Waar je snel het onbewuste aanraakt bij je coachees? En een blijvend effect bereikt bij je coachees? En dan ook nog een betaalbare training die verzorgd wordt door experts?

Dan is deze  3-daagse Masterclass training iets voor jou!