06 21810 387

Lars is flexibel en diepgaand. Brengt teams en mensen verder. Combineert een drive voor persoonlijke groei met een scherp zakelijk inzicht. Sluit makkelijk aan, van hoog tot laag. Zorgt voor enthousiasme en zet aan tot nadenken.

Opleidingen: Radboud Universiteit Bedrijfskunde, Academie voor Coaching (coachingsopleiding), Speels trainen en coachen (waaronder Voice Dialogue, Psychodrama), IEP (NLP voor trainers), Transactionele Analyse, mindfulness en groepsdynamisch werk.

‘Ik merk dat steeds meer mensen op zoek zijn naar een manier waarop ze meer zichzelf kunnen zijn en meer ontspanning kunnen ervaren in hun (werk)leven. En de juiste dingen goed willen doen. Ik draag daar graag aan bij. Mijn kracht ligt in het uitdagen van jouw ontwikkeldoelen op een warme manier. Ik noem het zelf liefdevol confronteren. Tijdens mijn coachingssessies wordt vaak gelachen en ik werk graag op een speelse manier. Bij mij dus niet alleen denken en analyseren, maar ook doen en ervaren. Gerichte stappen zetten op die zaken die jij wilt bereiken.’

Stijl

Ik heb een begeleidingsstijl, waarbij ik goed kijk, luister en doorvraag. Het is mijn opvatting dat het antwoord op menige vraag al bij jou aanwezig is. Ik help je daar meer bewust van te worden en er stappen in te zetten. Ik werk belevingsgericht, dus naast praten ook ervaren en gewoon oefenen met nieuw gedrag. Ik sta met jou stil bij wat je voelt, denkt en doet en waar je jezelf klem zet.

Achtergrond

Na mijn opleiding tot bedrijfskundige aan de Radboud universiteit van Nijmegen ben ik mijn loopbaan begonnen als HR-partner in de gezondheidszorg. Ik heb daarna in diverse rollen gewerkt: MD-advies, trainer en coach. Ik  ben sinds 2008 ZZP-er  en werkzaam als trainer, coach en opleider aan diverse coachingsopleidingen.  De creativiteit, speelsheid en aandacht die me onder meer als trainer en coach kenmerken, zie je ook in mijn privéleven terug. Ik speel gitaar en schrijf nummers in mijn band. Ik houd van reizen en vind een uitdaging in het leren kennen van nieuwe culturen. Ik hecht echter ook waarde aan ontspanning en vind mijn rust in wandelingen met mijn vriendin. Tot slot hanteer ik als motto: “”Je kunt een ander niet tot groei stimuleren als je zelf stil staat”, vandaar dat ik ook zelf me blijf bijscholen en ontwikkelen.

Contactgegevens: 06-15658219

info@trotsinbedrijf.nl

Ik coach in de regio Nijmegen – Arnhem en Den Bosch