06 21810 387

Product Design

Storytelling

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever.

Storytelling is de meest natuurlijke vorm van communicatie. Verhalen zijn een krachtig en inspirerend middel om mensen te verbinden, om abstracte zaken als visie, strategie en kernwaarden te vertalen. Bureau TIB leert mensen verhalen te herkennen en te vertellen. Corporate storytelling brengt een organisatie in beweging.

Product Design

DISC

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever.

Jezelf en de ander beter leren kennen is de succesfactor in samenwerking. Vanuit onderling begrip krijgen jij en de ander meer gedaan.

De kleuren van het DISC persoonlijkheidsmodel helpen je om op een snelle manier te schakelen in gesprekken. Heb je te maken met een daadkrachtig (ROOD) type? Pas dan je taal aan door meer te praten over resultaten en doelen. Heb je te  maken met een wat meer rationele gesprekspartner die in stappenplannen denkt (BLAUW)? Zorg dan dat wat je wilt opgedeeld wordt in kleinere stappen en vraag (ja, echt!) waar de ander de beren op de weg ziet. Weet jij van jezelf dat je veel en vaak ideeën hebt en oppert (GEEL)? Zet die kracht in op de momenten dat er ruimte voor is.

Het DISC persoonlijkheidsmodel

Het DISC persoonlijkheidsmodel maakt je op een krachtige manier duidelijk hoe jij en de ander in elkaar steekt als het gaat om jouw communicatie. Wat zijn je drijfveren, behoeften en welke voorkeursstijl heb je van nature. Het helpt je om nog sneller resultaat te boeken. Een effectieve tool voor individuele- en teambegeleidingstrajecten.

Kijk hier voor klanten waar wij gewerkt hebben met deze tool.

Wil jij weten wat jouw voorkeursstijl is, doe dan hier de test.