06 21810 387

Masterclass Leidinggeven op afstand (online)

Onze trainingen zijn interactief, sprankelend en dynamisch. Wij werken belevingsgericht en gebruiken veel verschillende werkvormen. Jouw resultaat staat voor ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat dat wat je leert onmiddellijk in je werk toepasbaar is. De kwaliteit en intensiteit van een training staan bij ons voorop. Dus: vanaf 8 deelnemers krijg je ALTIJD 2 trainers. Dat betekent dat er méer aandacht en dubbele expertise aanwezig is. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat jij maximaal aan je ontwikkelpunt toekomt.

Al onze trainingen zijn inclusief een reader en een certificaat. We hebben 1 ,2 en 3 daagse trainingen. De locaties zijn altijd centraal gelegen. De kosten worden op aanvraag voor je berekend. Als je met je team of organisatie aan de slag wil dan maken wij aan de hand van een vrijblijvende intake een perfect maatwerk programma.

Inleiding

Wil je bij blijven als leidinggevende in de online wereld? Als leidinggevende een thuiswerkend team aansturen is uitdagend en soms gewoon lastig. Het heeft voor- en nadelen maar 1 ding is zeker: het gaat nog even blijven. Hoe houd je iedereen aan boord en betrokken? Wie heeft aansturing nodig en hoe hou je de motivatie vast? En hoe benut je de sterke kanten van iedereen? En hoe vervang je dat ‘ praatje tussendoor ‘ waar je veel in opsteekt over hoe je medewerkers in hun vel zitten ?

Doel:

Een boost geven aan je praktische communicatie en/of leiderschapsvaardigheden. Het effectief leren beïnvloeden van de ander met een maximaal resultaat en behoud van de relatie in de online wereld van Zoom, Teams, etc.

Resultaat:

Binnen 1 dag weten wat je te doen staat om je invloed op anderen te vergroten en effectiever te handelen.

Wat

Je leert in 2 dagdelen effectief en vanuit vertrouwen je medewerkers op afstand aan te sturen. Je leert hoe je er een team van maakt en mensen kunt motiveren en inspireren. Je krijgt handige tips van een zeer ervaren online communicatie en softskill specialist. En je leert van andere leidinggevenden.

Onderwerpen:

  • Invloed uitoefenen: verbale – non-verbale analyse van je optreden
  • Non –verbale impact kennen en inzetten 
  • Overwicht en invloed in meetings en vergaderingen
  • Confronterende gesprekken voeren en assertief optreden
  • Inspirerend zijn – Storytelling als middel om anderen mee te krijgen
  • Kracht van complimenten
  • Feedback: een krachtig middel

Studieduur : 2 dagdelen

Theorie en praktische oefeningen met een dijk van een trainingsacteur [ 1 dagdeel ]

Praktische informatie

   Investering

   300 euro (exclusief BTW) voor 1 dag training

   Data

   1 december 2020

   Trainers

   Remi van der Elzen en Pieter de Jager   

Locatie

Online via Zoom

Aanmeldingsformulier

Training

1 + 15 =