06 21810 387

masterclass voice dialogue (fysiek en online)

Onze trainingen zijn interactief, sprankelend en dynamisch. Wij werken belevingsgericht en gebruiken veel verschillende werkvormen. Jouw resultaat staat voor ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat dat wat je leert onmiddellijk in je werk toepasbaar is. De kwaliteit en intensiteit van een training staan bij ons voorop. Dus: vanaf 8 deelnemers krijg je ALTIJD 2 trainers. Dat betekent dat er méer aandacht en dubbele expertise aanwezig is. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat jij maximaal aan je ontwikkelpunt toekomt.

Al onze trainingen zijn inclusief een reader en een certificaat. We hebben 1 ,2 en 3 daagse trainingen. De locaties zijn altijd centraal gelegen. De kosten worden op aanvraag voor je berekend. Als je met je team of organisatie aan de slag wil dan maken wij aan de hand van een vrijblijvende intake een perfect maatwerk programma.

Ben je ook op zoek naar:

  • een effectieve coachmethodiek waar beleving centraal staat?
  • waar je snel het onbewuste aanraakt bij je coachees?
  • een blijvend effect bij je coachees?
  • een betaalbare training die verzorgd wordt door experts?

Dan is deze  4-daagse Masterclass training iets voor jou!

Inhoud van de Masterclass

Je leert de basisprincipes van ‘ik en mijn ikken’ en de technieken om een volledige Voice Dialogue sessie te begeleiden. Veel mensen hebben een stevige pleaser of perfectionist in zich. Als begeleider ga je rechtstreeks in gesprek met deze verschillende kanten. Kanten die ervoor zorgen dat mensen zichzelf klemzetten. Voice Dialogue is een speelse, belevingsgerichte werkmethode die ervoor zorgt dat cliënten deze kanten beter leren kennen en daar zelf sturing aan kunnen gaan geven.

Je oefent veel in kleine groepen met gerichte feedback. Er zijn veel voorbeeldsessies door de trainers. Leren door te zien, te ervaren en te doen op een prachtige locatie waar de innerlijke mens ook goed verzorgd wordt.

Voor wie?

Voor begeleiders die naast het praten ook een andere vorm van begeleiding willen. Voor supervisoren, coaches, loopbaanbegeleiders, trainers, en andere professionals die individuen begeleiden

Resultaat van de Masterclass

  • Je kunt een volledige Voice Dialogue sessie begeleiden
  • Je hebt zelfvertrouwen en zin om een sessie ‘in het echt’ uit te voeren

Begeleiders

De training wordt gegeven door Remi van der Elzen en Lars Ratering,senior trainer/coaches bij diverse coachingsopleidingen. Beiden hebben hun eigen Voice Dialogue opleiding bij gerenommeerde bureaus in Nederland (Het Balkon en bureau B.E.E.R.). Kijk voor hun profielen op www.trotsinbedrijf.nl 

Praktische informatie

Drie dagen training, waarvan de eerste twee dagen aaneengesloten en 1  vervolgdagen die online wordt verzorgd. Vooraf vindt een telefonische intake plaats.

Tussentijds is er de mogelijkheid tot online consultatie over leervragen (Q&A).

De training vindt plaats in Hilversum, goed bereikbaar met het OV.

Meer informatie?

Neem contact op met Lars Ratering, 0615658219

Investering

€ 595,- exclusief btw, inclusief lunch/koffie/thee op locatie

Praktische informatie

   Investering

 595 euro (exclusief BTW) voor 3 dagen training

   Data

 2 en 3 december 2020 in Hilversum (fysiek) en 14 december online via Zoom

  Trainers

   Remi van der Elzen en Lars Ratering

   Locatie

Aanmeldingsformulier

Training

9 + 14 =