06 21810 387

Training Feedback Geven (online)

Onze trainingen zijn interactief, sprankelend en dynamisch. Wij werken belevingsgericht en gebruiken veel verschillende werkvormen. Jouw resultaat staat voor ons voorop. Wij vinden het belangrijk dat dat wat je leert onmiddellijk in je werk toepasbaar is. De kwaliteit en intensiteit van een training staan bij ons voorop. Dus: vanaf 8 deelnemers krijg je ALTIJD 2 trainers. Dat betekent dat er méer aandacht en dubbele expertise aanwezig is. Waarom? Omdat we het belangrijk vinden dat jij maximaal aan je ontwikkelpunt toekomt.

Al onze trainingen zijn inclusief een reader en een certificaat. We hebben 1 ,2 en 3 daagse trainingen. De locaties zijn altijd centraal gelegen. De kosten worden op aanvraag voor je berekend. Als je met je team of organisatie aan de slag wil dan maken wij aan de hand van een vrijblijvende intake een perfect maatwerk programma.

Wil je constructieve feedback kunnen geven in de online en offline-wereld? Als leidinggevende of medewerker in een (thuiswerkend) team jezelf en je collega’s kunnen versterken? Wil je die ene lastige boodschap goed overbrengen? En daardoor meer invloed krijgen en meer effect bereiken?  

Dan is deze training iets voor jou!

Wat?

Je leert in 2 online dagdelen in een groep van maximaal 6 deelnemers effectieve en opbouwende feedback geven en ontvangen. In deze training besteden we uiteraard ook aandacht aan de motiverende werking van feed forward. En waarom het soms zo lastig is om feedback te geven en hoe je dat kunt doorbreken bij jezelf. 

Handige tips van een zeer ervaren online-communicatie en softskill specialist en de mogelijkheid om feedback te oefenen in eigen cases.

Resultaat:

  • je weet hoe je goed feedback geef waardoor je meer effect bereikt
  • je krijgt meer zelfvertrouwen in het geven van feedback

Praktische informatie

  • Studieduur: 2 dagdelen
  • Totale investering voor 2 dagdelen: € 300,-
  • Trainer: Pieter de Jager

Praktische informatie

   Investering

   300 euro (exclusief BTW) voor 2     dagdelen training (online)

   Data

  27 november

  Trainers

  Pieter de Jager

   Locatie

  Online via Zoom

Aanmeldingsformulier

Training

4 + 4 =