06 21810 387

NL Leert door – Loopbaancoaching

Wil jij ook de volgende stap in jouw loopbaan zetten? Wil jij weten wat je sterke kanten zijn? Vanaf 1 december 2020 is het opnieuw mogelijk een gratis loopbaanadvies én ontwikkeladvies aan te vragen met de fantastische nieuwe regeling van de overheid; ‘NL Leert door’! Wat heb jij nodig om in actie te komen? Wellicht deze coaching BOOST! Vul onderaan deze pagina het formulier in. Wij zorgen dan voor jouw aanmelding. 

het traject

Je krijgt drie gesprekken van 1 tot 1,5 uur met een van onze ervaren loopbaancoaches. Je wordt door hen bevraagd, gespiegeld en uitgedaagd om jezelf beter te leren kennen en jouw doelen te bereiken. Zij zetten je actief aan het werk met opdrachten die je tussentijds uitvoert. De gesprekken vinden afhankelijk van de reisafstand online of offline plaats. Gespreksonderwerpen zijn o.a.:

  1. Het verkennen van jouw specifieke vraag
  2. Stilstaan bij: wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik? Wat heb ik te bieden? Welke functies passen bij jou? Waar wil ik graag werken?
  3. Netwerken a.d.h.v. een gericht loopbaanplan met concrete acties

Voordelen voor jou

  • Je krijgt een gratis traject loopbaantraject t.w.v. van €700
  • Focus op jouw vragen en specifieke situatie door een ervaren coach
  • Wij zorgen voor de administratie en de subsidie-aanvraag

wie kan er meedoen?

Of je nu ZZP-er, werkzoekend, in loondienst of ondernemer bent. Iedereen tot aan de pensioengerechtigde leeftijd kan meedoen aan het ‘NL Leert Door Programma’. Meld je onderaan deze pagina aan voor dit programma.

onze coaches

Onze coaches zijn gepassioneerde en ervaren professionals die gefocused zijn op jouw doelen. Wij hebben leren & ontwikkelen hoog in het vaandel staan. Wij zijn verbonden aan coachopleidingen bij gerenommeerde opleidingsinstituten. Wij volgen de NOBCO richtlijnen. Klik hier voor meer informatie over onze coaches.

 

VRAAG HIER HET GRATIS ONTWIKKELTRAJECT AAN!

Aanmeldingsformulier NL Leert Door

Toestemmingsverklaring

3 + 3 =

Goed om te weten: ons aanbod voor een gratis traject is afhankelijk van het susbidieplafond dat de Rijksoverheid heeft vastgesteld voor 2021. Mocht jouw aanmelding niet door kunnen gaan wegens het bereiken van dit plafond, dan zullen we je dit direct laten weten. Wij doen ons best om de informatie op deze pagina volledig te houden met de laatste ontwikkelingen. We behouden ons wel het recht voor om de informatie aan te passen op de actuele informatievoorziening van de Rijksoverheid.